Kusura bakma TS maçını alırız

Özellikle Yeşil-Siyahlı ekipte bulunan Trabzonlu futbolcular için bu maçın stresi bir başka. Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de konaklayan Trabzonlu futbolcular, Trabzonluların da yakın markajında. Denizlispor'daki Trabzonlu futbolcular Çağlar ve Selahattin

Kusura bakma TS maçını alırız

Özellikle Yeşil-Siyahlı ekipte bulunan Trabzonlu futbolcular için bu maçın stresi bir başka.
Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de konaklayan Trabzonlu futbolcular, Trabzonluların da yakın markajında. Denizlispor'daki Trabzonlu futbolcular Çağlar ve Selahattin bugün dost ve Trabzonlu arkadaşlarıyla da hasret giderdi.
Futbolcuların bir diğer konuğu da Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu oldu.
Canalioğlu Çağlar ve Selahattin'e 'Maçı biz alacağız' şeklinde takılırken, “Ben Trabzonluların üzülmesini istemem ama bu maçta siz üzüleceksiniz Çünkü Trabzonspor bu karşılaşmayı kazanacak. Siz de bundan sonraki maçları kazanın” dedi.
Çağlar ile Selahettin ise, “Biz Trabzonluyuz ama ekmeğimizi kazandığımız kulübümüz için ter döküyoruz. Kusura bakmayın başkanım. Biz kazanmak için geldik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor