"Kurul kupayı bize verecek"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Trabzonspor'un müzesini ziyaret etti. Ziyarette ilginç diyaloglar yaşandı.Trabzonspor müzesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, müzedeki diğer Cumhurbaşkanlığı Kupaları'na oranla küçük olan kupan

"Kurul kupayı bize verecek"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Trabzonspor'un müzesini ziyaret etti. Ziyarette ilginç diyaloglar yaşandı.

Trabzonspor müzesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, müzedeki diğer Cumhurbaşkanlığı Kupaları'na oranla küçük olan kupanın Kenan Evren döneminde verildiğini öğrenince, "Bakın ihtilal iyi bir şey değil, kupaların bile boyutları küçülüyor" dedi.

Başkan Sadri Şener de, aynı zamanda TFF Denetleme Kurulu Başkanı da olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya, "7. kupanın yerini hazırladık, kararınızı bekliyoruz" diyerek takıldı.

500.20111102195250.jpg

Trabzon - Kocaeli arası direkt sefer başlatan Türk Havayolları'nın ilk uçuşuyla Kocaeli'nden Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, beraberindeki Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yla birlikte Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesini ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Ergün, kupaları tek tek inceledi.

Ergün, daha sonra müzeye gelen Başkan Sadri Şener, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Feviz Gümrükçüoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komsuoğlu ile birlikte müzeyi gezdi.

ERGÜN'DEN İHTİLAL VURGUSU
Yeni yapılan müzeyi beğenen bakan Ergün, günümüzde verilmeyen Cumhurbaşkanlığı Kupaları'nı özel olarak inceledi.

Boyutları oldukça büyük olan kupaların yanında küçük bir kupa gören Ergün, "Bu neden diğerlerinden küçük?" diye sorunca müze sorumlusu, "Bu kupa Kenan Evren döneminde verildi. Küçük bir kupa verilmesini istemiş" dedi. Bunun üzerine Ergün, "Bakın ihtilal iyi bir şey değil, kupaların bile boyutları küçülüyor" diye açıklama yaptı.

BAŞKAN ŞENER'DEN TOPÇU'YA, "DENETLEME KURULU KUPAYI BİZE VERECEK"
Başkan Şener Şener, kendisine, "Tüm kupalarınız bu kadar mı?" diye takılan aynı zamanda TFF Denetleme Kurulu Başkanı da olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya, 7. kupa için hazırlanan sütunu göstererek, "Şu arkada gördüğünüz yere 7. kupa gelecek" dedi.

Bu sırada Topçu gülünce Başkan Şener, "Bunda ne var gülünecek? sayın denetleme kurulu başkanımız kupayı bize verecek. Bütün ümidimiz sensin" dedi.

Topçu da, denetleme kurulu olarak da konuyla ilgili henüz karar vermediklerini söyledi.

SARI - MAVİ TONLARDAKİ KRAVAT ESPRİ KONUSU OLDU
Daha sonra Başkan Şener, Hamdi Topçu'ya sarı ve mavi tonlardaki kravatından dolayı takılarak, "Sayın bakanım, Trabzon'a geldiği kravata bakar mısınız?" diyerek esprili bir şekilde eleştirdi.

Bunun üzerine de Topçu, "Belki Aziz Yıldırım hediye etmiştir. Siz de hediye edin, sizinkini takayım" dedi.

Başkan Sadri Şener de, "Haklısınız, hemen bir tane hediye edeceğiz" diye konuştu. Bakan Ergün çıkışta, Trabzonspor'un yeni müzesini çok beğendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler