Kurtar'ın hedefi lideri devirmek

Cumartesi günü kendi sahasında lider Trabzonspor'la oynayacak Bursaspor'da tek hedef 3 puan. Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maça iyi hazırlandıklarını ve tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Akşam saatlerindeki idman öncesi açıklamalard

Kurtar'ın hedefi lideri devirmek

Cumartesi günü kendi sahasında lider Trabzonspor'la oynayacak Bursaspor'da tek hedef 3 puan. Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maça iyi hazırlandıklarını ve tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Akşam saatlerindeki idman öncesi açıklamalarda bulunan Güvenç Kurtar, "Maça iyi hazırlanıyoruz. Lider bir takımla oynayacağız. İyi bir takımla oynayacağız. Taraftarlarımızın önünde galip gelmekten başka birşey düşünüyoruz. Lideri yenmenin manevi değeri bambaşka olacaktır. Bu maçı kazandığımız takdirde yukarıya doğru bakabileceğiz. Eksiklerimiz cezalılarımız var. Ama ağlamanın anlamı yok. İnşallah iyi futbolla taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Bir basın mensubunun, "Sekiz haftadır kazanamamanın getirmiş olduğu psikolojik bir baskı var mı?" sorusuna Kurtar, "Sekiz haftadır kazanamamanın baskısını hissetmiyoruz. Samet hoca bıraktığında takımda bir çöküş vardı. Biz en azından bunu durdurduk. Psikolojik ve fizik olarak düşüşü durdurmak zordur. Biz bunu başardık. Bu kadar cezalıların sakatlıkların arasında bu puanları alabilmek büyük başarı. Futbolcularımı kutluyorum." dedi.

Bir başka basın mensubunun takımın oyun şeklinin eleştirilere mağruz kaldığı yönündeki sorusuna Güvenç Kurtar, "Medyada yapılan eleştirileri kafama takmıyorum. Bu antrenman sahasına girdiğimizde kimin ne yapacağını biz biliyoruz. Testlerimiz var. Hangi futbolcudan hangi verimi alırız. Bunu yapılan çalışmalar sonucunda görebiliyoruz. Elimizdeki kadroya göre bir sistem oluşturuyoruz. Eleştiriler mutlaka olacaktır. Bir futbolcu eksildiği zaman takımınız eksilir. Örneğin Galatasaray'da Lincoln ve Servet'i oynatmayın bakın nasıl futbol oynayacaklar. Eksikleri gözardı etmemek lazım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor