Kürsüden ‘kupa’ göndermeleri

Trabzonspor Divan Kurulu’nun düzenlediği toplantıda ilginç anlar yaşandı. Bazı konuşmacılar birbirlerine göndermede bulundu.Özellikle 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile ilgili sözler öne çıktı.Trabzonspor Divan Başkanı avukat Ali Sürmen konuyu konuşmasında

Kürsüden ‘kupa’ göndermeleri

Trabzonspor Divan Kurulu’nun düzenlediği toplantıda ilginç anlar yaşandı. Bazı konuşmacılar birbirlerine göndermede bulundu.

Özellikle 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile ilgili sözler öne çıktı.

Trabzonspor Divan Başkanı avukat Ali Sürmen konuyu konuşmasında ilk gündeme getiren olan. Sürmen, “Şike sürecinde Trabzonspor'umuzun mağdur edilişini unutmak ve unutturmak mümkün değildir. Anamızın ak sütü kadar helal olan 2010-2011 şampiyonluk Kupası'nın müzemizde yer alması için mücadele sonsuza kadar sürsede devam etmelidir. Ancak yöneticilerinin yada yönetime talip olanların kupa taahhütlerinde dikkatli olması, hedef şaşırtmadan kupanın verilmesinin kimin iradesine kaldığını artık açıkça söylemeleri gerekir. Ayrıca kupa mücadelemiz başka kupaları almamıza engel olmamalıdır. 2010-2011'den sonra kaybedilen tüm kupalar da irdelenmelidir” dedi.

Trabzonspor’un eski avukatlarından olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de kürsüden birlik mesajı verirken, “Şike yapanların arkasında sonuna kadar caması durdu. Biz neden haklı olduğumuz davada birlik hareket etmedik? Neden top yekün hareket etmiyoruz. Neden Sadri Şener’in neden şu andaki başkanımızın arkasında olamıyoruz?” diye serzenişte bulununca söz alan Trabzonspor Başkan Adaylarından Sebahattin Çakıroğlu, “Trabzonspor’u siyasete bulaştırdılar. Ayrıca sizde bildiğiniz gibi bu sürecin böyle gelmesinin baş nedeni sayın divan başkanımızın dediği gibi teşhisi iyi koyalım, Cumhurbaşkanıdır! Sorunuzun cevabı oldu mu sayın Genç?” diyerek seslendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor