Kural, maç için neler söyledi?

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Ofspor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Turgut Kural, kazanabilecekleri maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Kural, ligin ilk maçında iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek

Kural, maç için neler söyledi?

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Ofspor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Turgut Kural, kazanabilecekleri maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.


Kural, ligin ilk maçında iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''İlk yarıda net pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik. İkinci yarıda 2 sefer öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık'' dedi.


Basit hatalarla kalelerinde gol gördüklerini ifade eden Kural, ''Kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldığımız için üzgünüz. Her iki takımın da taraftarını kutluyorum, iyi bir maç seyrettirdiğimize inanıyorum. Arsinspor, ilerleyen günlerde daha iyi olacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor