Kural "6 puanlık maçtı"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor'u 1-0 yenen Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, hayati derece önemli bir maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kural, bu karşılaşmanın kendileri için hayatı derece öneml

Kural "6 puanlık maçtı"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor'u 1-0 yenen Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, hayati derece önemli bir maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kural, bu karşılaşmanın kendileri için hayatı derece önemli olduğunu belirterek, “Bizim için 6 puanlık bir maçtı. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalar da bu maçtan bir farkı olmayacak. Önümüzde 6 maç daha var. Bu karşılaşmalara da aynı ciddiyetle çıkacağız” dedi.

Bu karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri futbolu sahaya yansıttıklarını da ifade eden Kural, “İlk yarıda istediğimiz gölü de bulduk. Maçın ikinci yarısında skoru korumak adına geri çekilelim derken oyuncularım gereksiz bir şekilde stres yaptılar. İkinci yarı göze hoş gelmeyen bir oyun ortaya çıktı. Bu dönemde oyuna hakim olan rakibimizdi. Akçaabat Sebatspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor