Kupayı kazandık ama lig bitmedi

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıklarını, ancak ligin bitmediğini söyledi. Egemen Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın gurur verici olduğunu belirterek, ''Kupayı kazanmaktan dolayı mutluluk duyduk. Be

Kupayı kazandık ama lig bitmedi

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıklarını, ancak ligin bitmediğini söyledi. 

Egemen Korkmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmanın gurur verici olduğunu belirterek, ''Kupayı kazanmaktan dolayı mutluluk duyduk. Ben böyle bir kutlama, coşku daha önce yaşamadığım için şaşırdım ama lig daha bitmedi. Fenerbahçe maçından da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz'' dedi. 

Her maça galibiyet için çıktıklarını ifade eden Egemen, ''Bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kupayla moral bulduk. Camiada iyi bir atmosfer var. İnşallah önümüzdeki senelerde daha büyük coşkular yaşar ve şampiyonluk kupasını kaldırırız'' diye konuştu. 

Her zaman bulunduğu yerde başarılı olmaya çalıştığını anlatan Egemen Korkmaz, şöyle devam etti:
     ''Hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da aynısı olacak. Yapı olarak hırslı bir oyuncuyum. Mücadele gücüm yüksek. Her maça aynı motivasyonla çıkıyorum. Maç ayırt eden bir yapım asla olmadı. Bütün arkadaşlarım da öyle. Eleştirilerden de zaman zaman dersler çıkararak daha çok çalışıyoruz.'' 

Egemen, kendisine 3-4 sezondur milli takımla ilgili sorular yöneltildiğini kaydederek, ''Milli takımda karar mercileri var. Onlara saygılı olmak gerekiyor. Saygı duyuyorum. Yapacak bir şey yok. Her oyuncu, milli takımda oynamak ister. İnşallah en yakın zamanda bu formayı giyerim'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor