''Kupayı hak ederek kazandık''

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında, Fenerbahçe'nin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada takımı adına beraberlik golü atan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, kupada gol sayısını 7'ye çıkartarak, Tokaotsporlu Arif Çoban ile birlikte gol krallığını payla

''Kupayı hak ederek kazandık''

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında, Fenerbahçe'nin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada takımı adına beraberlik golü atan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, kupada gol sayısını 7'ye çıkartarak, Tokaotsporlu Arif Çoban ile birlikte gol krallığını paylaştı.

Trabzonspor'un kupada en çok gol atan oyuncusu Umut Bulut oldu. Bordo-mavili oyuncu, Denizli Belediyespor maçında 3, Ankaragücü, Orduspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe maçlarında da 1'er gol attı. Umut, kupada Tokatsporlu Arif Çoban ile birlikte en fazla gol atan oyuncu oldu. Umut Bulut'un ise ligde 11 golü bulunuyor.

"HEDEFİMİZE ULAŞTIK"
Trabzonsopor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, önlerindeki en büyük hedefleri olan Türkiye Kupası'nı kazandıklarını belirterek, "2010 yılına girildikten sonra en büyük hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmaktı. Onu da gerçekleştirdik. Final maçının başından sonuna kadar hak ederek kupayı aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe karşısında pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Umut Bulut, "1-0 geriye düşmemize karşın oyunu bırakmadık. İlk golü attıktan sonra benim ve takımın özgüveni geldi. 2010 yılı bizim için olumlu geçti. İnşallah gelecek yıl daha iyi olacağız. Kupayı aldığımız için mutluyum" diye konuştu.Özellikle ayak içi vuruşlarının iyi olduğunu anlatan Umut, "Antrenman önceleri ve sonraları çok gol vuruşu çalışıyorum. Ama nedense maç içerisinde o anki atmosferden mi bilmiyorum, çok gol kaçırıyorum. Lugano ve Bilica gibi oyuncuların hakkımda söyledikleri olumlu sözler gurur verici. Bundan dolayı her anlamda eksikliklerimi giderip daha iyi yerlere gelmek istiyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor