Kupasız şampiyon Trabzonspor

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, liseler arası bilgi yarışmasında birinci olan Trabzon Yomra Fen Lisesi’ni tebrik etti. Trabzonluların bu sene şampiyonluk elde edemediğini belirten Şahin, “İşte şampiyonluk ve şampiyonlar burada. Aslında bu senenin kupasız ş

Kupasız şampiyon Trabzonspor

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, liseler arası bilgi yarışmasında birinci olan Trabzon Yomra Fen Lisesi’ni tebrik etti. Trabzonluların bu sene şampiyonluk elde edemediğini belirten Şahin, “İşte şampiyonluk ve şampiyonlar burada. Aslında bu senenin kupasız şampiyonu Trabzonspor. Kupalı şampiyonu Fenerbahçe.” dedi.

Meclis tören salonunda yapılan bilgi yarışmasında birinci olan Trabzon Yomra Fen Lisesi öğrencilerini, Başkan Şahin tebrik etti. Birinci olan Liseye 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncülüğü alan liseye 2 bin, dördüncü olan liseye de bin lira para ödülü verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor