Kupada Trabzon'a dişli rakipler

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupasın'da Trabzonspor'un grubundaki rakiplerle ilgili olarak haber61.net'e sıcağı sıcağına bir değerlendirme yaptı. Genel Sekreter Hasan Yener, zor bir gruba düştüklerini ifade edere, “C grubuna düş

Kupada Trabzon'a dişli rakipler

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupasın'da Trabzonspor'un grubundaki rakiplerle ilgili olarak haber61.net'e sıcağı sıcağına bir değerlendirme yaptı. 

Genel Sekreter Hasan Yener, zor bir gruba düştüklerini ifade edere, “C grubuna düşseydik daha iyi olurdu.  Bu grupta da hedefimiz ilk ikiye girip gruptan çıkmak sonrada kupayı almak. Galatasaray 4 gruptan birine düşecekti, bizim guruba düşmesi işimizi zorlaştırdı. Biz kupayı almak istiyoruz. Rakip kim olursa olsun fark etmez. Nasılsa kupayı almak için biriyle karşılaşacaktık erken olması daha iyi aldı. Ancak gruptan çıkacağımıza ve kupayı alacağımıza inanıyorum"

 

İşte Trabzonspor'un grubu

B GRUBU

Denizli Belediyespor
Trabzonspor
Galatasaray
Ankaragücü
Orduspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler