Kupa finali öncesi taraftarlar birbirlerine girdi

Bugün İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi taraftarlar taş tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı

Kupa finali öncesi taraftarlar birbirlerine girdi

İstanbul'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline giden Kayserispor ve Sivasspor taraftarlarının otobanda taş, duba, çöp kovası, tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdıkları o anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Bugün İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kayserispor ile Sivasspor maçı için otobüslerle İstanbul'a giden her iki takımın taraftarı, TEM Otoyolu Hendek mevkiinde karşılaştı.

Otoyolda karşı karşıya gelen taraftarlar arasında kavga çıktı. Tekme tokat taşlarla birbirine giren taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi.

Çıkan kavgada yaralanan 8 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tekme ve yumrukların yanı sıra taş, duba ve çöp kovalarının havada uçuştuğu, ortalığın savaş alanına döndüğü o anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor