Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu: MHK'nın yapısı değişmeli

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu: MHK'nın yapısı değişmeli

Bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu canlı yayında açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarıyla ilgili çok ciddi sıkıntılar olduğunu belirten Ağaoğlu, MHK'nın yapısının değişmesi gerektiğini ifade etti. İşte o sözler...

Kulüpler Birliği toplantısının ardından başkan Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarıyla ilgili çok ciddi sıkıntılar olduğunu belirten Ağaoğlu, MHK'nin yapısının değişmesi gerektiğini ifade etti.

Ahmet Ağaoğlu: Hakem kararlarıyla alakalı kulüplerimizin çok ciddi sıkıntıları var. Bununla alakalı yol haritası, önlemler ve yapısal değişiklikleri belirledik.

Sorunlar belli. Sıkıntılar belli. Alınacak kararlar belli. Yol haritamızı belirleyeceğiz. TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüşme gerçekleştireceğiz.

MHK'nin yapısında diğer liglerle de uyumlu olması lazım. Atamalar neye göre yapılıyor? Gözlemciler neye göre atanıyor?

Kulüpler Birliği'nin MHK yapısıyla ilgili olarak uzun süredir 6-7 ayı aşkındır yaptığı bir çalışma var. Son zamanlarda da kamuoyunun malumu olduğu üzere hakem kararlarıyla alakalı olarak çok ciddi sıkıntılar var.

Şunu iddia ediyorsunuz, 6 büyük ligden biriyiz diyorsanız, tüm yapılar bunlarla uyumlu olmalı. Kurulların yapısı genel kurulda değişti. Kulüpler Birliği'nin de bu konuda çalıştı. MHK'nin yapısı da diğer liglerle uyumlu olmalı.

20 yıldır MHK gidiyor, MHK geliyor. 14-15 MHK gitti geldi. 6-7 kez federasyon değişti. 150'nin üzerinde Süper Lig kulüp başkanı değişti ama bazı isimler hep orada, hiç değişmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor