Kulüpler Birliği ve TFF toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada, "Kulüpler Birliği'nin kararını destekliyorum. Bu güzel fikir ideal ama bunun için yapılması gereken şeyler var. Bunun altının dolması gerekiyor. Altyapısıyla, tesisleriyle bazı eksi

Kulüpler Birliği ve TFF toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada, "Kulüpler Birliği'nin kararını destekliyorum. Bu güzel fikir ideal ama bunun için yapılması gereken şeyler var. Bunun altının dolması gerekiyor. Altyapısıyla, tesisleriyle bazı eksikler var. Türkiye'de kopyasının yapılması gerekiyor. İhale dönemine kadar çalışılması gerekenler var. Federasyon olarak, buna aktif olarak katılıp çalışmayı yaptıktan sonra bakanımıza bildirilmesi için karar aldık. Hepimizin ortak menfaati Türk futbolunun gelişmesi. Avrupa'da maalesef farkımız bazı gelirleri kendimiz finanse ediyoruz. Önce mali açıklıkar çözeceğiz. Kavgayı çözeceğiz. 'Ben' değil 'biz' düşüncesi olacak. Beşiktaş'ı da tekrar tebrik ediyorum, akşamki maçta başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"DEMİRÖREN'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Göksel Gümüşdağ ise, "Kulüpler Bilrliği tarafından kurulan komisyona TFF'den de üyelerin katkı sağlaması ve beraber çalışılması, 2017'ye kadar sorunların fazlalaşmaması için çalışmalar yapacağız. İtalya, Almanya, İngiltere liglerini incelemekteyiz. TFF ile Kulüpler Birliği Vakfı iki farklı taraf değiliz. Bizler, TFF olarak tüm arkadaşlarımız aynı yolda ilerliyoruz. Futbolumuzun değerine değer katmak için bu adımı attık. Hepimiz Türk futbolunun menfaatini düşünmekteyiz. Yıldırım Demirören'e bu karara destek veriyor olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Ben tekrar desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Spor Bakanı Kılıç ve Cumhurbaşkanımızı da ziyaret edeceğiz. Beşiktaş'a bu akşamki maç için başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler