Kulüpler birliği toplantısında şike gerginliği

Yargıtay'ın verdiği 'şike davası' kararından sonra Ankara'da gergin bir atmosferde başlayan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda gergin anlar yaşandı.Türk futbolunun adil yönetilmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Futbol Federasyon

Kulüpler birliği toplantısında şike gerginliği

Yargıtay'ın verdiği 'şike davası' kararından sonra Ankara'da gergin bir atmosferde başlayan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda gergin anlar yaşandı.

Türk futbolunun adil yönetilmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tepki gösterdi.
 
Birlik Başkanı İlhan Cavcav’ın, “Burada şike için toplanmadık arkadaşlar” diye araya girmesi, tarafları yatıştırmaya yetmedi. Hacıosmanoğlu, “Elimde belgeler var. Yeni yargılama olursa sunacağım” diyen Mecnun Odyakmaz’a “Federasyon Başkanı burada. Bekleme hemen ver” diyerek, toplantıyı terk etti.

'YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ...'

Toplantıya Yıldırım Demirören ve Mehmet Baykan’ın katılmasıyla söz alan Trabzonspor Başkanı, Türk futbolunun adil yönetilmediğini, TFF’nin yangından mal kaçırır gibi Yargıtay’ın kararından hemen sonra açıklama yaptığını dile getirdi.

'BUNDAN SONRA KATILMAYACAĞIM'
 
Toplantı sonrasında konuşan ve üç büyük kulüp başkanının toplantıya katılmamasına da tepki gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

“Bundan sonra ben de toplantılara katılmayacağım. 2011 yılında yapılanları tüm Dünya biliyor. Futbolun Avrupa’daki kurumlarının ayldığı kararlar da malümunuz. Ama federasyon adil davranamıyor. Yangından mal kaçırır gibi Basın sözcüsü açıklama yapıyor.”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yargıdaki süreç tamamlandığında futbolun yurt dışındaki uzantılarının ne kararlar alacağını herkesin göreceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler