Kulüpler Birliği toplantısı sonrası flaş açıklama! "Tek bir gündemimiz vardı"

Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası flaş açıklama! "Tek bir gündemimiz vardı"

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olmayacağı yönünde izlenim edindiklerini ifade ederken, seçimin Haziran ayında yapılmasını istediklerini söyledi.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

"Aramızda bir heyet oluşturduk"

Bugün Kulüpler Birliği olarak tek bir gündemimiz vardı o da TFF'nin seçim tarihi. Hemfikir olduğumuz konu, ülke futbolunun menfaati için seçimlerin en kısa zamanda yapılması. Kulüpler Birliği olarak seçimin Haziran ayında yapılmasını talep ediyoruz. Aramızda bir heyet oluşturduk, bu heyet federasyonu ziyaret ederek taleplerimiz ve gerekçelerini anlatacak. Bu arada da imza toplama sürecimiz devam edecek.

"TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak..."

Aramızda bir konuda rahatsız olan kulüplerimiz var. TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yapmasını son derece yadırgıyoruz. Doğru olan da bu arkadaşın istifa etmesidir.

"Düşüncemiz yeni bir kadroyla devam edilmesi"

Bizim anladığımız, mevcut başkanın aday olmayacağıdır. Aday olmak da kendisinin hakkıdır. Ancak çoğumuzun düşüncesi, yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılması.

kulupler-birligi-toplantisi-sonrasi-ali-koctan-aciklama-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor