Kulislere düşen bomba iddia! Trabzonspor’dan ayrıldı Fenerbahçe’ye mi gidiyor?

Fenerbahçe’de gelecek sezon için belirsizlik sürerken İstanbul ekibi adına bomba bir isim iddia edildi.

Kulislere düşen bomba iddia! Trabzonspor’dan ayrıldı Fenerbahçe’ye mi gidiyor?

Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un geleceği konusundaki belirsizlik devam ederken kulislerde bomba bir ismin konuşulduğu iddia edildi.

Jorge Jesus’un da başarı elde edemediği Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı final maçı öncesi, Portekizli hoca ile yolların ayrılacağı konuşuluyor. Portekizli ismin vedası durumunda ise yerine getirilmesi planlanan ismin Abdullah Avcı olduğu iddia edildi.

ABDULLAH AVCI LİSTEDE
Kulislerde Jorge Jesus'un ayrılması durumunda en ciddi yerli hoca adayının Abdullah Avcı olduğu konuşuluyor. Başkan Ali Koç'un Portekizli hocadan boşalacak koltuğa Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayan Abdullah Avcı'yı getirmek istediği iddia edildi.

MONTELLA DA ADAYLAR ARASINDA
Fenerbahçe ile adı anılan bir başka isim ise Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella. İtalyan basınına göre, sarı-lacivertliler ile İtalyan hoca olumlu geçen bir görüşme gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor