Kule Trabzonspor'un gollerini izlerse...

Trabzonspor Rizespor müsabakası bir fotoğraf karesi herkesi şaşırttı.Müsabaka sırasında İbrahim Şahin’in görüntülediği bu karede oyuncular topun gidişine baktıkları sırada büyük bir gürültüyle hemen Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin bitiminde bulunan Trabzo

Kule Trabzonspor'un gollerini izlerse...

Trabzonspor Rizespor müsabakası bir fotoğraf karesi herkesi şaşırttı.

Müsabaka sırasında İbrahim Şahin’in görüntülediği bu karede oyuncular topun gidişine baktıkları sırada büyük bir gürültüyle hemen Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin bitiminde bulunan Trabzon Havalimanı’ndan yükselmekte olan uçak görülüyor. Oyuncuların burnunun hemen dibinde yükselmesi onları da şaşırttı..

İşte o an İbrahim Şahin’in deklanşör karesine girdi. Bu fotoğraf bordo mavililerce inanılmaz şekilde paylaşılmaya başlandı.

caps.jpg

 Hele de üzerinde , “Kule; bırak golleri izlemeyi havalan artık..” yazan fotoğraf, kahkahaya boğarken, milyonlarca taraftar tarafından paylaşılmasına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor