Kul ve Uzuner yine şampiyon

‘Atletizm Olimpik Yarışlarında’ Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcularından Osman Kul ve Furkan Uzuner disk atmada yine Türkiye şampiyonu oldular.

Kul ve Uzuner yine şampiyon

27-28 Temmuz tarihleri arasında İzmir’de yapılan ‘Atletizm Olimpik Yarışlarında’, Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcularından Osman Kul ve Furkan Uzuner disk atmada yine Türkiye şampiyonu oldular. U20 disk atmada aynı zamanda milli olan sporcu Osman Kul ve son yarışmada elde ettiği 53.10’lik derecesi ile TOHM barajını geçen U16 disk atma sporcusu Furkan Uzuner, 2019 yılında yapılan 4 Türkiye şampiyonasında da birinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor atletizm antrenörü Zekeriya Üçüncü, sporcuları Osman Kul ve Furkan Uzuner’in oldukça başarılı sonuçlara imza atmalarından gurur duyduklarını belirterek, “sporcularımız planlı ve programlı çalışarak hedeflerine ulaşıyorlar. Sporcularımın gelecekte gerek ulusal gerekse uluslararası alanda çok daha başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir’e ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılı sporcular Kul ve Uzuner gelecekte çok daha büyük başarılara imza atmak için ellerinden gayreti göstereceklerini belirterek, milli forma altında gerek Trabzon’u gerekse ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.  

Kul ve Uzuner yine şampiyon

Kul ve Uzuner yine şampiyon

Kul ve Uzuner yine şampiyon

Kul ve Uzuner yine şampiyon
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler