Küfürbaz Emre yine iş başında!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşı karşıya gelirken,  Emre Belözoğlu'nun maçın hakemine yapmış olduğu hareketler futbolseverleri çıldırttı. Mücadelenin 61. dakikasında maçın hakemi Ali Palabıyık'ın k

Küfürbaz Emre yine iş başında!
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşı karşıya gelirken,  Emre Belözoğlu'nun maçın hakemine yapmış olduğu hareketler futbolseverleri çıldırttı.
 
Mücadelenin 61. dakikasında maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kendisine sarı kartgöstermesinin ardından sinirlenen Emre'nin, ekranlara yansıyan görüntülerde, el-kol hareketleri ile birlikte Palabıyık''ın annesine küfür ettiği görüldü.
 
Kariyerinde birçok kez sahadaki agresif hareketleri, ırkçılığı ve çirkefliği ile  ön plana çıkan Emre Belözoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor