Küçük TS'liler gitti büyükler geliyor

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı 120 haneli Bağacık köyünde yaşayan ve aileleri gibi fanatik Trabzonsporlu olan 15 öğrenciden sonra aynı köyden 45 kişilik bir grup daha Trabzon'a geliyor.Yörede, Trabzonspor'a olan hayranlıklarıyla gündeme gelmelerinin a

Küçük TS'liler gitti büyükler geliyor

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı 120 haneli Bağacık köyünde yaşayan ve aileleri gibi fanatik Trabzonsporlu olan 15 öğrenciden sonra aynı köyden 45 kişilik bir grup daha Trabzon'a geliyor.

Yörede, Trabzonspor'a olan hayranlıklarıyla gündeme gelmelerinin ardından Trabzon'da, bordo-mavililerce büyük sempati duyulan Bağacık İlkokulu öğrencileri şehre gelip Trabzonspor-Galatasaray maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda izlemişti.

Çocukların ardından Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) tarafından 45 kişilik bir grup daha Trabzon'a davet edildi.

TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Genç'in organizasyonuyla Trabzon’a gelecek kafile, yarın ilde çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunacak.

Bağacık köyü sakinlerinin Trabzonspor'a olan sevgisinin bordo-mavili takımın 1976-1977 futbol sezonunda şampiyon olmasıyla başladığı, köylülerin bu sevgiyi çocuklarına da aşılayarak, köydeki taraftar sayısını her geçen gün artırdığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler