Küçük Edwards Manchester'da

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen küçük Charlie, ailesiyle yapılan özel bir kontratla Manchester United'a transfer oldu. Minik futbol cambazı, henüz 3 yaşında olmasına rağmen müthiş yeteneğiyle görenleri adeta şaşkına çeviriyor. İngiliz basının iddiasın

Küçük Edwards Manchester'da

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen küçük Charlie, ailesiyle yapılan özel bir kontratla Manchester United'a transfer oldu. Minik futbol cambazı, henüz 3 yaşında olmasına rağmen müthiş yeteneğiyle görenleri adeta şaşkına çeviriyor.

 İngiliz basının iddiasına göre ise Manchester United Charlie'nin ailesine tam 22 yıllık kontrat teklif etti ve anlaşma sağlandı. Otoriteler, Charlie'nin futbol yeteneğinin 7-8 yaşlarındakinden çok daha fazla olduğunu dile getirdi. Transferin ilginç yanı ise Charlie'yi Manchester City'nin keşfetmesine rağmen ezeli rakibine kaptırmış olması.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler