KTÜ’lü Akademisyen Süper Lig'de!

Uzun yıllar ulusal liglerde görev alan Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Bora Özkara MHK’ nın 2015-2016 sezonu için yapmış olduğu değerlendirmede üst klasman yardımcı hakemliğine terfi etti. Spor hayatının yanında akademik kariyerini de sürdürmekte o

KTÜ’lü Akademisyen Süper Lig'de!

Uzun yıllar ulusal liglerde görev alan Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Bora Özkara MHK’ nın 2015-2016 sezonu için yapmış olduğu değerlendirmede üst klasman yardımcı hakemliğine terfi etti.

Spor hayatının yanında akademik kariyerini de sürdürmekte olan Özkara, Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü 1.likle bitirdikten sonra 2013 yılında araştırma görevlisi olarak atandı. Aynı zamanda UEFA’ da maç organizasyon biriminde de yer alan genç akademisyen, EURO 2012 de Polonya ve Ukrayna’ da maç organizasyonu yönetiminde çalışmış ve 22 müsabakanın organizasyonunda görev almıştı.

İyi derecede İngilizce bilen Özkara şuan Fransa da düzenlenecek olan Euro 2016’nın hazırlık ekibinde yer almakta ve akademik kariyerine KTÜ Beden Eğitimi ve Spor bölümünde araştırma görevlisi olarak devam etmekte.

Karadeniz Teknik Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu imkânların üst seviyede olduğunu belirten Özkara, üniversitenin gerçekleştirdiği değişim programları sayesinde burslu olarak Avrupa da eğitim almış ve öğretmenlik stajını da Fransa da yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler