KTÜ Bayanlar Futsal Takımı Avrupa yolcusu...

Çorum’da yapılan üniversiteler arası bayanlar futsal Türkiye finallerinde, ilk 4 takım arasına giren, KTÜ bayanlar takımı, Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı.Geçtiğimiz hafta sonunda Çorum’da  8 takımın yer aldığı Türkiye şampiyonluğu finallerisonun

KTÜ Bayanlar Futsal Takımı Avrupa yolcusu...

Çorum’da yapılan üniversiteler arası bayanlar futsal Türkiye finallerinde, ilk 4 takım arasına giren, KTÜ bayanlar takımı, Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Çorum’da  8 takımın yer aldığı Türkiye şampiyonluğu finalleri
sonunda ilk 4 takım Türkiye’yi Avrupa da temsil etmeye hak kazanırken, aynı zamanda 4. sırada yer alan takım da, bu sezon Süper Ligde kalmaya hak kazandı. Finalleri 5,6,7 ve 8.sırada bitirenler ise  yükselme grubu öncesi olan  ilk gruba geri dönerek, bu sezon orada mücadele edecekler.

Öte yandan finallerin hemen ardından,  2-6 mayıs tarihleri arasında yine 8 takımın yer alacağı  özel UNİ-Lig finallinde Samsun’da mücadele etmeye de şimdiden hak kazanan  KTÜ bayanlar futsal takımı, burada da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Bu özel turnuvada şampiyon olan takım, yaklaşık 100 bin lira da ödül kazanacak.

Bu ödülü kazanmaları halinde ise bu paranın prim olarak tüm kafileye dağıtılacağı öğrenildi.

KTÜ takımının teknik adamı Fatih Kırkbir "Emeğimizin karşılığını aldık. Öncelikle Samsun’da yeni başlayan bu özel turnuva, bizim için Avrupa şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık olacak dedi.

Öte yandan Türkiye’yi Üniversiteler arası Avrupa bayanlar futsal şampiyonasında temsil edecek olan KTÜ takımı, Bu şampiyona için de, Polonya’nın tarihi kentlerinden Krakow’a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler