"Kritik maçta 3 puan aldık"

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda Kırşehirspor'u 3-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, ''Kritik bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz'' dedi. Derelioğlu, yaptığı açıklamada, her iki takım için de önemli bir kar

"Kritik maçta 3 puan aldık"

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda Kırşehirspor'u 3-0 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, ''Kritik bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz'' dedi.

Derelioğlu, yaptığı açıklamada, her iki takım için de önemli bir karşılaşmadan 3 puan almayı başardıklarını ifade ederek, ''Rakibimizin bize yaklaşmaması ve üs sıraları hedeflediğimizden dolayı bizim açımızdan kritik bir karşılaşmaya çıktık. Maçı kazanmamız için de tüm gücümüzü kullanmamız gerektiğinin bilincindeydik. Futbolcu arkadaşlar bu bilinçle sahada istekli bir oyun ortaya koydular. İstediğimiz pozisyonları bulduk ve hem oyun hem de skor olarak istediğimizi elde ettik'' dedi.

Gelecek haftalarda üst sıraları hedeflediklerini de belirten Derelioğlu, ''Alt sıralarda bulunmak takım üzerinde olumsuz bir hava oluşturmaktadır. Bu olumsuzluktan kurtulmak için üst sıralara doğru çıkmamız gerekiyor. Gelecek haftalarda alacağımız iyi neticeler ile bunu başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler