Kritik gün! UEFA karar verecek...

Türk futbolunu 3 Temmuz 2011'den beri meşgul eden 'şike sürecinde' bugün de kritik bir eşik dönülecek.Hatırlanacağı üzere içeride aradığını bulamayan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye ceza vermediği için Türkiye Futbol Federasyonu'nu 'görevi kötüye kullanmak' su

Kritik gün! UEFA karar verecek...

Türk futbolunu 3 Temmuz 2011'den beri meşgul eden 'şike sürecinde' bugün de kritik bir eşik dönülecek.

Hatırlanacağı üzere içeride aradığını bulamayan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye ceza vermediği için Türkiye Futbol Federasyonu'nu 'görevi kötüye kullanmak' suçlamasıyla UEFA'ya şikayet etmişti. Bordo-mavili kulüp, TFF'nin cezalandırılması gerektiğini belirterek başvurusunu yapmıştı. TFF iddiaları reddetse de bugün UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu yapacağı toplantıda bu itirazı masaya yatıracak. 

GÖZLER ARTIK UEFA'DA 

Türkiye futbolunda yaşananlar ile ilgili toplantıya girecek olan UEFA'nın kurullarının kritik kararlar verme ihtimali var. Hem Federasyon, hem F.Bahçe hem de Trabzonspor cephelerinde günboyu meraklı bir bekleyiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor