Kramponuna "Bismillah 99" yazdırdı!

Gelecek sezon Çaykur Rizespor’un başarısı için mücadele edecek olan gurbetçi futbolcuRobin Yalçın, açıklamalarda bulundu.Karadeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Almanya doğumlu 21 yaşındaki futbolcu, Türkiye’ye ilk kez geldiğini belirtti. Açıklamal

Kramponuna "Bismillah 99" yazdırdı!

Gelecek sezon Çaykur Rizespor’un başarısı için mücadele edecek olan gurbetçi futbolcuRobin Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Karadeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayan Almanya doğumlu 21 yaşındaki futbolcu, Türkiye’ye ilk kez geldiğini belirtti. Açıklamalar sırasında genç oyuncunun kramponundaki, ‘Bismillah 99′ yazısı dikkat çekti. Bunun nedenini açıklayan Robin Yalçın, “Bu saygısızlık olarak algılanmasın, ben Müslümanım. Her yere Allah’a inanarak gittiğim için, her seferinde ne yaparsam yapayım yanımda hissetmek istiyorum. Futbol oynarken de yakın hissetmek istediğim için, böyle bir karar aldım ve bu kararımdan dolayı çok mutluyum”dedi.

HEDEFİ TAKIMIN YILDIZI OLMAK

Almanya’da futbola 5 yaşında başladığını anlatan Robin, Türk futbolunu takip ettiğini belirterek, Rize’yi çok beğendiğini ve burada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kadroda sürekli oynamayı hedeflediğini kaydeden eden Robin Yalçın, “Takım içerisinde öne çıkan isim olmak istiyorum. Geçen yıldan daha iyi bir grafik çizmek amacımız. Takımız çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu gördüm. Bu yıl daha başarılı olacağız” diye konuştu.

İDOLÜ LAMPARD

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen İngiliz oyuncu Frank Lampard’ı örnek aldığını ifade eden Robin, “Kendisinden daha çok şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum. Çok güçlü ve agresif bir orta saha oyuncusuydu. Takımı öne sürükleyen bir futbolcuydu. Beni her zaman etkilemiştir. Takımı için efsane biri isim oldu. Onu takip ederek çok güzel şeyler öğrenebilirim. Onun gibi ve daha iyisi olabilirim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler