Kötü gidişe "dur" diyeceğiz

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, bu maç ile kötü gidişlerine 'dur' diyeceklerini söyledi. Beşir, yaptığı açıklamada, puan cetvelinde kötü bir yerde olduklarını kaydeder

Kötü gidişe "dur" diyeceğiz

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, bu maç ile kötü gidişlerine 'dur' diyeceklerini söyledi.

Beşir, yaptığı açıklamada, puan cetvelinde kötü bir yerde olduklarını kaydederek, ''Son haftalarda istemediğimiz sonuçları ardı ardına aldık. Artık bu kötü gidişe son vermek istiyoruz. Cezamız nedeniyle Bulancak'ta oynayacağımız Karadenizspor maçının hazırlıklarını teknik direktörümüz nezaretinde sürdürüyoruz'' dedi.

Ahmet ve Bayram'ın sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyeceğini belirten Beşir, ''Kaptan Sezgin'in de oynaması zor gözüküyor. Bütün bunlara rağmen, Trabzon Karadenizspor maçı bizim için kötü gidişe 'dur' deme maçı olacak. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılırız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor