Kosova - Romanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kosova ile Romanya Euro 2024 Elemeleri grup maçında karşı karşıya gelecek.

Kosova - Romanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kosova ile Romanya, Euro 2024 Elemeleri I Grubu mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Kosova - Romanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Kosova - Romanya maçı ne zaman, saat kaçta?

Euro 2024 Elemeleri I Grubu'nda Kosova ile Romanya 16 Haziran Cuma günü 21.45'te Fadil Vokrri Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Kosova ile Romanya arasındaki müsabakayı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak.

Kosova - Romanya maçı hangi kanalda?

Kosova ile Romanya arasındaki müsabaka S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kosova - Romanya'nın gruptaki son durumu

Kosova, Euro 2024 Elemeleri I Grubu'nda daha önce İsrail ile Andorra ile oynadığı mücadelelerden 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Romanya ise Andorra maçını 2-0, Belarus maçını ise 2-1 kazanmıştı.

Karşılaşma öncesi Kosova 6 takımlı Euro 2024 Elemeleri D Grubu'nda 2 puan ile 3. sırada, Romanya ise 6 puan ile 1. sırada bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler