Korkulan takım olacağız!

Orduspor Asbaşkanı Akın Çiçek, "Orduspor play-off'un korkulan takımı olacaktır" dedi.  Çiçek, basına yaptığı açıklamada, normal sezonu 21 galibiyetle ve 71 puanla 3. sırada tamamladıklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig'i adeta kıl payı kaçırdıklarını s

Korkulan takım olacağız!
Orduspor Asbaşkanı Akın Çiçek, "Orduspor play-off'un korkulan takımı olacaktır" dedi. 
 
Çiçek, basına yaptığı açıklamada, normal sezonu 21 galibiyetle ve 71 puanla 3. sırada tamamladıklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig'i adeta kıl payı kaçırdıklarını söyledi. 
 
Süper Lig'e play-off'tan çıkmayı ümit ettiklerini belirten Çiçek, şöyle konuştu:
 
"Dar kadro ve bütçeyle sezona başlamamıza rağmen ligde müthiş bir performans sergilediğimiz ortada. İnşallah play-off'ta da her zamanki gibi en iddialı takımlardan biri olacağız. Orduspor play-off'un en korkulan takımı olacaktır. Ligde Ankaraspor ve Samsunspor ile karşılaşmış, onlara karşı üstünlük elde etmiş ama Mersin İdmanyurdu'na karşı ise bir üstünlük sağlayamamıştık. İnşallah play-off'un ilk ve ikinci maçında Orduspor, Mersin İdmanyurdu karşısında kazanan taraf olacaktır. Final maçında Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda mutlu sona ulaşıp yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz."
 
Play-off'un ilk maçını deplasmanda oynayacaklarını ancak bu zorlu maçta da mor-beyazlı taraftarların desteğini beklediklerini vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti:
 
"Her şeyden önce Mersin deplasmanına gidecek taraftarlarımızın ulaşımını sağlamak için iş adamlarımız, belediye başkanlarımız, odalar ve borsa temsilcilerinden destek bekliyoruz. Bu maçta misafir takım taraftarları için bilet fiyatı 2 lira olacak. Eğer ciddi ve güzel bir organizasyon yapılırsa birçok taraftarımızın takımını yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Taraftarımızın desteği çok önemli."
 
Çiçek, takımın Adana'da hazırlıklarını sürdürdüğünü, yarın Mersin'e geçeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor