Korku dolu anlar! Sahada yerde kaldı ve...

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Tottenham ile Swensea City'nin karşı karşıya geldiği mücadelede korku dolu anlar yaşandı. Swensea'nın Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis, 7. dakikada etrafında herhangi bir oyuncu yokken bir anda yerde kaldı. Baygın b

Korku dolu anlar! Sahada yerde kaldı ve...
İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında Tottenham ile Swensea City'nin karşı karşıya geldiği mücadelede korku dolu anlar yaşandı.
 
Swensea'nın Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis, 7. dakikada etrafında herhangi bir oyuncu yokken bir anda yerde kaldı. Baygın bir şekilde yayan Gomis'in etrafına koşuşan oyuncular başını ellerini arasına alırken, büyük bir tedirginlik yaşandı.
 
Sağlık ekipleri anında oyuna dahil olurken, oyuncuya oksijen tedavisi uygulandı. Yaklaşık 8 dakikalık aranın ardından Gomis kendine gelirken, alkışlarla oyundan alındı ve yerine Nelson Oliveira mücadeleye dahil oldu. Güçlü forvetin, hastaneye kaldırılarak müşaade altına alındığı belirtildi.
 
TEHLİKELİ BİR HASTALIĞI VAR!
 
Gomis 'Vazovagal senkop' adlı hastalığa sahip. Aşırı nem, sıcak, gerilim anlarında geçici şuur ve duruş kaybı yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler