Korkmaz'dan İlginç Açıklama

Yeni sezona sayılı günler kala Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, iddialı açıklamalar yaptı. Futbol Plus dergisine konuşan Korkmaz, "Agresif bir takım izlettireceğiz. Kimseden korkmayacağız. Özellikle bizim sahamıza gelip bir puan alan takımlar şe

Korkmaz'dan İlginç Açıklama

Yeni sezona sayılı günler kala Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, iddialı açıklamalar yaptı. Futbol Plus dergisine konuşan Korkmaz, "Agresif bir takım izlettireceğiz. Kimseden korkmayacağız. Özellikle bizim sahamıza gelip bir puan alan takımlar şehirlerine sevinerek dönecekler. Oyun planımızda hep saldırmak var. Taraftarımız


HEDEF OLUŞACAK
Korkmaz, Bursaspor'da mutlaka hedef koyacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Hedefli bir takımda oyuncuları daha rahat motive edersiniz. Bursaspor'da hedefler maç kazandıkça ortaya çıkacak. Performansımızı her geçen gün daha yukarı çekmek istiyoruz. Transferde hedeflerimiz tutmuştur."

TARAFTAR SÜPER
Bursaspor taraftarının takımın en büyük gücü olduğunu kaydeden Korkmaz, "Seyircimiz gerçekten muhteşem. Onlardan tek isteğim takımı her zaman olumlu yönde motive etmeleri. Taraftarımızın beni seveceğine inanıyorum. Onları bu sene mutlu edeceğiz" dedi.

BÜYÜKLER GÜÇLÜ
Önümüzdeki hafta başlayacak ligi de değerlendiren Korkmaz, şöyle devam etti: "Büyük takımlar iyi transferler yaptı. Roberto Carlos, Lincoln Türk futboluna olumlu katkılar yapacak. Anadolu takımlarından birinin bu sene şampiyon olması güç. Biz başarıya açız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor