Kore'den futbolcu gelecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Güney Kore'deki takımı FC Seoul'dan Trabzonspor'a futbolcu transfer edecek mi?Şenol Güneş, ligtv'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: Güneş FC Seoul'da geçen yıl forma giyen 2 iyi futbolcunun Avrupa'ya transfer

Kore'den futbolcu gelecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Güney Kore'deki takımı FC Seoul'dan Trabzonspor'a futbolcu transfer edecek mi?

Şenol Güneş, ligtv'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Güneş FC Seoul'da geçen yıl forma giyen 2 iyi futbolcunun Avrupa'ya transfer olduğunu belirterek, “İki tane çok iyi ve genç oyuncum vardı o oyuncular Avrupa'ya transfer oldu. Bu futbolcular genç ve çok kabiliyetliydiler, bunlar transfer edilebilseydi, Trabzonspor'a faydalı olabilirdi” dedi.

Güney Kore'de yaşları 26-27 olan oyuncularda askerlik sorunun olduğunu da kaydeden Güneş, şöyle konuştu:

“Yaşı 26- 27'den sonra askere gitme sorunu var. 26 yaşında oyuncu aldığınız zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz, genç oyuncu transfer ederseniz iyi olur, diğer türlü ise sorun yaşayabilirsiniz.. O bakımdan iyi 2 oyuncu vardı, bunun yanında tabı iyi oyuncular da var ama takıma bakmak lazım, bize yararlı olabilir mi, bizim hem bütçemize hem de yapımıza uygun oyuncu bakmalıyız. Trabzonspor'da oynamayan oyuncular var, şuan onları kullanmış değiliz. Zaman zaman eleştiri yapılıyor ama o futbolcuları tam olarak görmeden eleştiri yapmak doğru değil. Elimizdeki futbolcuları kolay kolya kaybetmemeliyiz. 24 oyuncu var, hepsinden yararlanmak zorundayız. Bunlardan gitmek isteyen varsa göndeririz, yerine başka oyuncu alırız"

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler