Konyaspor'un otobüsüne şok!

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Bucaspor deplasmanı için futbolcularıyla teknik heyeti İzmir'e götüren kulüp otobüsüne, üzerinde haciz kararı olduğu için Uşak'ta polis tarafından bir süre el konulduğunu doğruladı."YOLA DEVAM ETTİ"Olayın çarşamba gün

Konyaspor'un otobüsüne şok!

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Bucaspor deplasmanı için futbolcularıyla teknik heyeti İzmir'e götüren kulüp otobüsüne, üzerinde haciz kararı olduğu için Uşak'ta polis tarafından bir süre el konulduğunu doğruladı.

"YOLA DEVAM ETTİ"

Olayın çarşamba günü meydana geldiğini belirten Kulüp Başkanı Karapınar, otobüsün bir süre polis parkında bekletildiğini söyledi. Yaptıkları görüşmelerden sonra otobüsün yola devam etmesinin sağlandığını ifade eden Başkan Karapınar, "Otobüsümüz, daha kafileye katıldı. Perşembe akşamı Bucaspor'la 0-0 berabere kalan futbolcularımız şu anda kendi otobüsümüzle Sakarya deplasmanına gidiyor" dedi.

"OTOBÜS KİRALADIK"

Basın Sözcüsü İlker Özkan ise İzmir'e gitmek için yola çıkan takım otobüsünün Uşak'ta polis tarafından durdurulduğunu belirterek şu bilgileri verdi:

"Otobüs, Uşak'ta polis tarafından parka çektirildi. İcra davasından dolayı üzerinde haciz bulunan otobüs bir süre otoparkta tutuldu. Otobüse el konulmasının ardından futbolcuların maç öncesi morallerinin bozulmaması için yeni bir otobüs kiralandı. Biz İzmir'e indikten 3-4 saat sonra otobüsümüz geldi. Hatta yapılan antremana bile kendi otobüsümüzle gittik."

Oyuncularının kulübün maddi sıkıntısını ve borçlarını bildiğini vurgulayan İlker Özkan, söszeirini şöyle sürdürdü:

"ÇOK BORÇ VAR İCRALAR YAŞANACAK"

"Futbolcularımız, yaşanılan maddi sıkıntaları biliyor. Konyaspor'un çok borcu var. Bu tür icralar yaşanacak. Bu şekilde bir olay yaşanmasını istemezdik. Geçmişten gelen borçlar nedeniyle üzücü bir durum yaşadık. Bunlar süreç içerisinde çözülecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor