Konyaspor'a görülmemiş ceza!

Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 4 yıllık sözleşme imzalanan Milos Mihajlov’un kulüpten alacağını alamadığı gerekçesiyle FIFA’ya yaptığı şikayetin sonuçlandığı ve Konyaspor’a görülmemiş bir cezanın verildiği öğrenildi.FIFA'nın aldığı karar

Konyaspor'a görülmemiş ceza!

Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 4 yıllık sözleşme imzalanan Milos Mihajlov’un kulüpten alacağını alamadığı gerekçesiyle FIFA’ya yaptığı şikayetin sonuçlandığı ve Konyaspor’a görülmemiş bir cezanın verildiği öğrenildi.

FIFA'nın aldığı karara göre, Konyaspor’a 2 yıl transfer yasağı geldi. Konyaspor yönetimi cezanın kaldırılması için girişimlere başladı. Futbol Federasyonu’nun da devreye girdiği ve FIFA yetkilileriyle görüştüğü öğrenilirken, cezanın kaldırılması için büyük uğraş verildiği kaydedildi.

Konyaspor'un,  FIFA’nın verdiği kararı CAS’a taşıyacağı öğrenilirken, CAS’ın da kararı onaylaması halinde kulüp büyük bir kaosun içine girecek. Gelecek sezon Bank Asya 1. Ligi’nde yer alacak yeşil-beyazlılar, cezanın onaylanması durumunda sözleşmesi devam eden ve alt yapı futbolcuları dışında, 2 sezon boyunca hiçbir transfere imza atamayacak. FIFA tarafından verilen cezanın kaldırılması için girişimlerin sürdüğü belirtiliyor.

FIFA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI

Konu ile ilgili hurriyet.com.tr'ye konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar şunları söyledi: "Konu sadece Konyaspor ile ilgili deği, Türkiye Futbol Federasyonu ile de ilgili. Onlar da konunun peşindeler. FIFA çok büyük bir hata yaptı. Şenes Erzik ağabeyimiz de konu ile ilgileniyor. CAS'da da bu karar onaylanırsa ceza Konyaspor'a değil Türk futboluna verilmiş olur. Ortada FIFA'nın yaptığı çok büyük yanlış var. İnşallah ilerleyen günlerde bu yanlış düzelecek."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor