Konyaspor taraftarından Konyaspor'a bilet tepkisi!

Bilet fiyatlarının fahiş seviyeye çıkarılmasına Konyaspor taraftarları da tepki gösterdi

Konyaspor taraftarından Konyaspor'a bilet tepkisi!
HABER61 SPOR SERVİSİ

Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Konyaspor Trabzonspor maçı için ev sahibi ekini bordo mavili taraftarlar için bilet fiyatlarını 900 TL olarak belirlemesi büyük yankı uyandırdı.

Trabzonsporlu taraftarların büyük tepki gösterdiği bu uygulamaya Konyaspor taraftarlarından da tepki geldi. Konyaspor Nalçacılar Taraftarlar Derneği yaptığı açıklamayla kulüplerine çağrıda bulundu.

İşte o açıklama;

25.02.2017 Cumartesi günü Konya'da oynanacak olan Konyaspor Trabzonspor karşılaşmasının misafir takım tribün biletleri 900 TL'den satışa sunulmuştur. Nalçacılar Taraftarlar Derneği olarak belirlenen bilet fiyatlarının oldukça yüksek olduğunu düşünüyor ve yönetim kurulumuzun bilet fiyatlarının makul seviyeye çekilmesini talep ediyoruz.

Deplasman her taraftar grubu için bir hak olduğunu düşünüyoruz. Konya'nın misafirperverliğine ve hoşgörüsüne yakışmayan ve Trabzonsporlu misafirlerimizi mağdur eden bu fiyat politikasının kimseye bir faydası olmayacağından hareketle, uğradığımız haksızlıkların çözümü ve TFF'ye tepki amacıyla yükseltilen bilet fiyatlarının normal seviyelere çekilerek, hakkımızı başka yollarla aramamız gerektiği inancındayız. Saygılarımızla...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler