Konyaspor kafilesine şok!

Takımı İzmir'e götüren Konyaspor'un 42 KS 981 plakalı lüks otobüsünü Uşak'ta durduran polis otobüse el koydu. Kafile kiralanan başka bir otobüsle yoluna devam etti...Bucaspor'la karşılaşacak olan Konyaspor'u İzmir'e götüren takımın otobüsüne el konuldu. T

Konyaspor kafilesine şok!

Takımı İzmir'e götüren Konyaspor'un 42 KS 981 plakalı lüks otobüsünü Uşak'ta durduran polis otobüse el koydu. Kafile kiralanan başka bir otobüsle yoluna devam etti...

Bucaspor'la karşılaşacak olan Konyaspor'u İzmir'e götüren takımın otobüsüne el konuldu. Takım kafilesi kiralanan başka bir otobüsle yoluna devam etmek zorunda kaldı.. 

Bugün sabah saatlerinde İzmir'e gitmek için Tatlıcak tesislerinden yıola çıkan kulübün 42 KS 982 plaklı otobüsünü Uşak'ta durduran Polis, otobüsü parka çektirdi.. Bir icra davasından dolayı üzerine haciz konulan otobüsü oto parkta bir süre tutan polis, yoğun temaslar sonucu Pazartesi günü Konya Emniyeti'ne teslim edilmek üzere KOnyaspor'un kadrolu şoförü Ali Kandak'a yediemin olarak teslim etti.

Konyaspor otobüsünün akşam saatlerinde İzmir'e gittiği ve İzmir'den sonra da takımı Sakarya'ya götürdükten sonra Pazartesi günü Konya emniyetine teslim edileceği  belirtildi. Bu olay takım kafilesi üzerinde şok etkisi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler