Konyaspor Gaziantepspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Torku Konyaspor, evinde Gaziantepspor ile karşılaştı.   Konya Torku Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı. Konyaspor 39. dakikada yeni transferi Bajic ile öne geçerken, Gaziantepspor 51. dak

Konyaspor Gaziantepspor'u devirdi
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Torku Konyaspor, evinde Gaziantepspor ile karşılaştı.
 
Konya Torku Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı. Konyaspor 39. dakikada yeni transferi Bajic ile öne geçerken, Gaziantepspor 51. dakikada Erdem Şen ile beraberliği yakaladı.
 
Konya'da 75. dakikada sahneye çıkan Samuel Holmen, attığı golle takımını öne geçirdi ve mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca yeşil-beyazlı ekip sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
Bu skorun ardından Konyaspor yenilmezlik serisini 5 maça çıkarırken, puanını 15 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Gaziantepspor ise 10 puanda kaldı. Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacakken, Gaziantepspor ise evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler