Konyaspor'dan mağlubiyet yorumu: Sadece 3 puan...

Konyaspor'da yardımcı antrenör Osman Demir maç sonunda konuştu

Konyaspor'dan mağlubiyet yorumu: Sadece 3 puan...

Trabzonspor’un 2-1 yendiği Konyaspor’da maç sonunda kırmızı kart gören teknik direktör İlhan Palut yerine yardımcı antrenör Osman Demir açıklamalarda bulundu. Demir şöyle konuştu;

İki takım için de önemli bir maçtı. İyi de futbol oldu. Böyle bir ambiyans ile karşılaşacağımızı biliyorduk. İlk yarı taraftar etkisiyle de Trabzonspor iyi oynadı. Çok basit bir gol yedik. Rahmanovic ile kazandığımız bir pozisyon vardı onun dışında etkili değildik. İkinci yarı daha etkiliydik. 1-0’ken beraberliği yakalamayı çok isterken 2. Golü yedik. Çok güzel bir dakikada golü yakaladık. Ama olmadı Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. Yolumuza devam ediyoruz, sadece 3 puan kaybettik. Seyir zevki güzel maç oldu.

Yukarıyı bırakmayacağız olduğumuz yeri korumaya çalışacağız. Zor bir maçtı çok çalıştık ama olmadı. Mücadeleye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor