Konya'nın otobüsüne el kondu!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, takım otobüsüne Uşak'ta polis tarafından el konulmasıyla ilgili, çok üzgün olduklarını söyledi.Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, ''Çok üzgünüz. bu şekilde birşey yaşanması

Konya'nın otobüsüne el kondu!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, takım otobüsüne Uşak'ta polis tarafından el konulmasıyla ilgili, çok üzgün olduklarını söyledi.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, ''Çok üzgünüz. bu şekilde birşey yaşanmasını istemezdik ancak geçmişten gelen borçlar nedeniyle böyle üzücü bir durum yaşadık'' dedi.

Takımı İzmir'e götüren Konyaspor'un takım otobüsüne Uşak'ta polis tarafından el konulduğunu doğrulayan Özkan, ''İzmir'e gitmek için Tatlıcak tesislerinden yola çıkan takım otobüsünü Uşak'ta durduran polis, otobüsü otoparka çektirdi. Polis, bir icra davasından dolayı üzerine haciz konulan otobüsü, bir süre otoparkta tuttu. Daha sonra yapılan görüşmelerin ardından otobüs yeniden bize teslim edildi'' dedi.

Otobüse el konulmasının ardından futbolcuların maç öncesi morallerinin bozulmaması için yeni otobüs kiraladıklarını ve takımın bu otobüsle İzmir'e gittiğini ifade eden Özkan, ''İzmir'e vardıktan 3-4 saat sonra takım otobüsümüz de geldi. Hatta İzmir'deki antrenmana kendi otobüsümüzle gittik. Bugün de takımımız takım otobüsüyle Sakarya'ya gidiyor'' diye konuştu.

Oyuncuların Konyaspor'un yaşadığı ekonomik sıkıntıları bildiği için bu durumdan fazla etkilenmediğini belirten Özkan, ''Konyaspor'un çok ciddi bir borcu var. Bu tür icralar yaşanacak. Keşke yaşanmasa. Çok üzgünüz. Bu şekilde birşey yaşanmasını istemezdik ancak geçmişten gelen borçlar nedeniyle böyle üzücü bir durum yaşadık.

Bunlar süreç içerisinde çözülecek. Dünden bugüne bu sıkıntıların aşılması çok zor. Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını ve yeni seçilecek yönetime destek vermelerini istiyoruz'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler