Konya'da Trabzonspor hazırlığı

Konyaspor, Cumartesi günü Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bayram tatili yapmadan çalışmalarına hız veren yeşil-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Cihan Haspolatlı, "Trabzonspor'un iyi bir

Konya'da Trabzonspor hazırlığı
Konyaspor, Cumartesi günü Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bayram tatili yapmadan çalışmalarına hız veren yeşil-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Cihan Haspolatlı, "Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var ancak, bizim de iyi bir kadromuz var ve kendi evimizde 3 puanın sahibi olmak istiyoruz" derken, orta sahanın başarılı isimlerinden Erhan Albayrak da, "Trabzonspor güçlü bir kadroya sahip. Ancak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada bizde gücümüzü gösterip galip gelen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in geride kalan 6 haftasında 7 puanla 9'uncu sırada yer alan Konyaspor, 4 Ekim Cumartesi günü Konya Atatürk Stadyumu'nda lider Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Galatasaray maçında hakem Yunus Yıldırım'ın verdiği hatalı kararlar sonrasında yaşanan moral bozukluğu nedeniyle iyi bir oyun oynayamadıklarını söyleyen yeşil-beyazlı futbolcular, bu maçtan gereken dersleri çıkardıklarını ve Trabzonspor karşılaşmasına mutlak 3 puan için hazırlandıklarını söyledi.

Lider bordo mavili ekiple kendi evinde oynayacak olan Konyaspor'un savunma oyuncularından Cihan Haspolatlı, "Galatasaray karşılaşmasında ikinci golün ardından arka arkaya gelen faul ve ofsaytülara verilen kararlar motivasyonumuzu bozdu ve istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık. Galatasaray karşılaşmasında yaşananlar mazeret olamaz tabiki ancak o anda takım olarak dağıldık. Bu maçtan da çıkarmamız gereken dersler vardı. Derslerimizi çıkardık ve yolumuza devam ediyoruz. Cumartesi günü kendi sahamızda Trabzonspor ile karşılaşacağız. Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var ancak, bizim de iyi bir kadromuz var. Cumartesi günü sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Oyun bütünlüğünü koruduğumuz sürece bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor karşısında başarılı olacaklarını söyleyen takımın orta saha oyuncularından Erhan Albayrak da, "Galatasaray maçından istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Yediğimiz ikinci gol sonrası takım olarak dağıldık ve bu da bize yakışmadı. Futbolda böyle olaylar yaşanıyor. Önemli olan ders çıkarmaktır. Biz de Galatasaray maçından dersimizi çıkarttık ve Cumartesi günü oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Trabzonspor güçlü bir takım olabilir ancak, biz de güçlü bir takımız ve Trabzonspor karşısında gücümüzü gösterip galip gelen taraf olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor