Konya'da puanlar paylaşıldı!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşmada 1-1 eşitlikle sonuçlandı.Ev sahibi Konyaspor'u

Konya'da puanlar paylaşıldı!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.

Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşmada 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Ev sahibi Konyaspor'u öne geçiren isim 45. dakikada penaltıdan golü bulan Marica olurken, Kayseri Erciyesspor'da eşitlik sayısını 62. dakikada Necati Ateş kaydetti.

Bu çekişmeli mücadelede puanları paylaşan iki takımdan Torku Konyaspor puanını 5'e yükseltirken, Kayseri Erciyesspor 3 puana çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Torku Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor