Konya Fener'e kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe evinde Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı.Fenerbahçe maçın 27. dakikasında Pierre Webo ile öne geçerken, Konyaspor

Konya Fener'e kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe evinde Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe maçın 27. dakikasında Pierre Webo ile öne geçerken, Konyaspor'un beraberlik golü ise 43. dakikada penaltıdan Rangelov ile geldi. Kartal'ın öğrencilerine galibiyeti getiren golü ise, 50. dakikada Moussa Sow kaydetti. Öte yandan Fenerbahçe'de Bekir İrtegün, maçın 45+1. dakikasında kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 10 yaptı. Konyaspor ise 5 puanda kaldı Sarı-lacivertliler Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecekken, Konyaspor ise evinde Başakşehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor