Konya Cizre'yi istemiyor! TFF'ye başvurdu

Torku Konyaspor, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki gerginlikten dolayı, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda deplasmanda oynayacakları Cizrespor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi ve başka bir ilde oynanması içinTürkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.  Kulü

Konya Cizre'yi istemiyor! TFF'ye başvurdu


Torku Konyaspor, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki gerginlikten dolayı, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda deplasmanda oynayacakları Cizrespor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi ve başka bir ilde oynanması içinTürkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu. 
 
Kulübün basın sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada, 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Cizre'deki gerginliğin futbolcuları olumsuz etkilediğine dikkati çeken Baydar, "Yaşanan olumsuzluklardan dolayı takımın moral ve motivasyonu bozuldu. Bu durumda, 31 Aralık Çarşamba günü yapacağımız Cizrespor maçının ileri bir tarihte ve başka bir ilde oynanması için TFF'ye başvurduk. Federasyondan gelecek cevabı bekliyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor