Kongreyi geciktirmek Trabzonspor'a zarar verir

Trabzonspor'da Yargıtay'ın seçimli genel kurul ile ilgili olarak verdiği onama kararı gündemde ön plana çıkarken, bordo-mavili kulübün eski yöneticilerinden ve muhtemel başkan adaylarından Celil Hekimoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.Hekimoğlu, "Yönetimd

Kongreyi geciktirmek Trabzonspor'a zarar verir

Trabzonspor'da Yargıtay'ın seçimli genel kurul ile ilgili olarak verdiği onama kararı gündemde ön plana çıkarken, bordo-mavili kulübün eski yöneticilerinden ve muhtemel başkan adaylarından Celil Hekimoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu, "Yönetimdeki arkadaşlarımız, bir süre daha o koltuklarda oturma adına süreyi uzatabilecek uygun yasal yollara başvurmayı düşünüyorlarsa hata yapıyorlar" dedi.

"OLAYA KURUMSAL HASSASİYETLE BAKILMALIDIR"

Bordo-mavili kulübün son iki kongresinin mahkemede olduğunu hatırlatan Celil Hekimoğlu, "Seçimli kongredeki görev süresiyle ilgili düzenlemenin yargı kararıyla geçersizliğinin onanması net bir sonuç ortaya koymaktadır. Bu sonuç da şu anda işbaşında olan yönetim kurulunun görev süresinin dolduğu gerçeğidir. Söz konusu arkadaşlarımız, bir süre daha o koltuklarda oturma adına süreyi uzatabilecek uygun yasal yollara başvurmayı düşünüyorlarsa hata yapıyorlar. Trabzonspor sorumluluğu, kişilerin sadece kendilerini düşündükleri bir sorumluluk olmamalıdır. Olaya kurumsal hassasiyetlerle bakılmalı ve o yönde adımlar atılmalıdır. Şu anda bu hassasiyetler kongreyi zorunlu hale getirmiştir. Bunu geciktirmek, kulübe fayda değil zarar verecektir. Trabzonspor'u çok sevdiklerini bildiğimiz görevdeki arkadaşlarımız da herhalde bunu düşünmektedirler " diye konuştu.

"HEPİMİZ KULÜBÜMÜZ İÇİN GEREKLİ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

Devam eden lig yarışı da düşünülerek en uygun kongre zamanının Mayıs ayı olduğuna işaret eden Hekimoğlu, "Yönetim kurulu, toplumsal tansiyonu daha fazla yükseltmeden bu kararı almalı, kamuoyuna açıklamalı ve takımı tartışmalardan uzak tutarak önümüzdeki sezon Avrupa'ya gitme yönünde camiayı bu hedefe kilitlenmelidir. Aksi halde tartışmalar sürecek ve hukukun getireceği yeni kararlarla olay daha da içinden çıkılmaz hale bürünecektir. Hepimiz kulübümüz için gerekli desteği vermeye hazırız, yeter ki işbaşındakiler bu yaklaşımı sergileyip, hukuka saygı göstersinler" ifadelerini kullandı.

trabzonspor,celil hekimoğlu,kongre,trabzon,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler