Kongrede sorun kalmadı

Trabzonspor'da Divan Disiplin Sicili ve Müze Arşiv Kurulu başkanlarının bu gün asbaşkan Sayitoğlu ve Mali Sayman Kahraman ile yaptığı toplantı sona erdi.Trabzonspor'un 8-9 Şubat tarihinde yapacağı kongre nedeniyle bugün Kulübün kurullarının başkanları , A

Kongrede sorun kalmadı

Trabzonspor'da Divan Disiplin Sicili ve Müze Arşiv Kurulu başkanlarının bu gün asbaşkan Sayitoğlu ve Mali Sayman Kahraman ile yaptığı toplantı sona erdi.

Trabzonspor'un 8-9 Şubat tarihinde yapacağı kongre nedeniyle bugün Kulübün kurullarının başkanları , Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Mali Sayman Emin Kahraman ile Sadri Şener Sosyal tesislerinde bir araya gelerek yaptığı toplantıda kongrenin 8-9 şubat tarihinde yapılması kesinlik kazanarak, protokol altına alındı.

Saat 12.30 da Sadri Şener Sosyal Tesislerinde başlayan toplantı 1,5 saate yakın sürerken, toplantıya Divan Başkanlık kurulu başkanı Nizamettin Algan, Sicil Kurulu başkanı Tayfun Sezeroğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Hakkı Terzibaş, Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz ile Arşiv ve Müze kurulu başkanı M. Selim Atal Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Mali sayman Emin Kahraman katıldı.

Toplantının en önemli gündem maddesini a 8-9 Şubat tarihinde yapılacak kongrenin düzenlenmesi altına alırken yapılan protokolle imza altına alınarak tarih kesinleştirildi. Toplantı sırasında Trabzonspor kurullarının başkanları, daha önce asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Emin Kahraman 'ın da katılımı ile yaptıkları toplantıda kongrenin 1-2 Şubat tarihinde yapılmasının kararlaştırıldığını ancak yönetimin bu karara uymama nedenlerini asbaşkan Sayıtoğlu ve mali sayman Emin Kahraman'a sordu.

Kahraman ve Sayitoğlunun tüzüğün Medeni kanununla çelişen maddeleri nedeniyle beklenen yazının o tarihe yetişemeyeceğini cevap olarak verdiği öğrenildi

Yapılan toplantıda Trabzonspor'un kurullarının başkanları ile birlikte Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Mali Sayman Emin Kahraman kongrenin düzenleniş biçimiyle ilgili alınan kararları ve tarihini yapılan protokolle imza altına aldılar. Ayrıca toplantıda kongrede 5953 üyenin oy kullanacağıda kesinleşti.

Sayitoğlu ve Kahraman daha önce İçişleri bakanlığına bu konu ile ilgili yazılan ve dün İçişleri Bakanlığından cevabı gelen resmi yazıyı Trabzonspor kurullarına ilettiler.

Toplantı sonunda yapılan ve kurul başkanlarının da altına imza attığı protokolün kongre sonrası yapılabilecek bir itiraz karşısında doğabilecek sorumluluğun ortak paylaşımı amacı ile yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler