"Kongre isteyen imza toplasın"

"Keyfi olsun diye seçim yapılmaz" diyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, böyle bir şeye ihtiyaç görmediğini belirterek, "Meraklısı var ise imza toplar. Seçim yapılır" dedi. Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a seçim maddesi koy

"Kongre isteyen imza toplasın"

"Keyfi olsun diye seçim yapılmaz" diyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, böyle bir şeye ihtiyaç görmediğini belirterek, "Meraklısı var ise imza toplar. Seçim yapılır" dedi.

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmak isteyen muhalefet, Beşiktaş maçı sonrası eleştiri dozunu artırdı. Bordo-mavili yönetime bu yönde karar alması için sıkıştıran muhalif kanata Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, yol gösterdi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Olağan Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmayı düşünmediklerini belirten Şener, "Seçim maddesi koydurmak isteyenler bu beklentilerinin nedenini söylerlerse iyi olur. Keyfi olsun diye seçim yapılmaz. Bir ihtiyaçtan yapılır. Şu anda ben böyle bir ihtiyaç görmüyorum. İllaki seçim yapmak isteyenler var ise bunun belli bir maddeleri var. İmza toplayabilirler, meraklısı var ise yapılır. Taliplisi var ise yaparlar. Ben Mali Genel Kurul'da kulübün mali tablosunu anlatma fırsatı bulacağım" dedi.

Kulübün Mali tablosunu anlatmasına rağmen bazı şeylerin halen daha anlaşılamadığını belirten Şener, "Biraz borç çok diyorlar. Ben yok diyorum. O var diyor. Borcu tarif edelim diyorum. Yine olmuyor. Gelirlerimi hiç kimse saymıyor. Nedense herkes borca bakıyor. Kongre'de bunları anlatma imkanına sahip olacağım. Trabzonspor'un büyüklüğünü anlatacağım. Trabzonspor'un 100 Milyon TL'lik bütçesi bana göre 200 Milyon TL olması gerekir. Real Madrid 400 Milyon euro borcu var. Manchester United'ın 385 Milyon Euro borcu var. Fenerbahçe'nin bilmem ne kadar. Borçta 1. madde şu çevrilebilir borç olması yani gelirlerin borçları karşılama durumu. Karşılıksız borç olmaz. Bu olur ise kötü. Bizim borçlarımızın karşılığı var" diye konuştu.
"Transferde hata yapmışızdır" diyen Şener, "Transferde hata yüzde 15-20 geçmemelidir.

Bizde hata yapmışızdır. En küçük oyuncudan en büyük oyuncuya kadar alınan oyuncular mutlaka elinde antrenörlük belgesi olan diye tarif edilen hoca diye tarif ettiğimiz insanların tavsiyeli üzerine alınmıştır. En ufağından en büyüğüne olmak üzere, hiç biri ben dahil kendi kafasına göre hiçbir oyuncu almamıştır, alamaz, yani öyle biri bizim yönetimde yok. Biz sadece amatörce bu iyi oynuyor, şu kötü oynuyor deriz. Ama bunu
bilimsel olarak ispat et desen edemem tabi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor