Kongre 23-24 Haziran'da

Trabzonspor'da teknik direktör sorunu yönetim kurulunun da başını yedi. Bordo Mavili ekipte yönetim bu akşam yapacağı toplantıda olağanüstü kongre kararı alacak.Yönetim kurulu kongre tarihlerini kesin olarak belirlememekle birlikte 23-24 Haziran yada 4-5

Kongre 23-24 Haziran'da

Trabzonspor'da teknik direktör sorunu yönetim kurulunun da başını yedi. Bordo Mavili ekipte yönetim bu akşam yapacağı toplantıda olağanüstü kongre kararı alacak.

Yönetim kurulu kongre tarihlerini kesin olarak belirlememekle birlikte 23-24 Haziran yada 4-5 temmuz tarihi olarak kararlaştırması bekleniyor. Bordo Mavili yönetim bu akşam tarihi toplantılarından birini gerçekleştirmek için tacil toplantıya hazırlanırken toplantıda olağanüstü kongre kararının çıkması bekleniyor.

ŞENER'E ADAYLIK BASKISI

Trabzonspor'da camiasının ileri gelenleri başkan Sadri Şener'e kararını yeniden gözden geçirmesi ve olağanüstü kongre kararı almaması için baskı yapmaya başladı.

Şener'i kararından dönmesi için iknaya çalışan camianın ağır topları başkanın kararından dönmemesi ve yönetimin olağanüstü kongre kararı alması halinde ise en azından başkanın yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olması için Şener'e baskı yapmaya başladı

ADAY OLABİLİR

Camianın ağır topları Başkan Şener konusunda hassasiyetini koruyor.Yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını olağanüstü kongre kararı alınmasından yana fikir öne sürerken, kongrenin en tez 23-24 haziran tarihlerinde yapılacağına işaret ediyorlar.

Kongrede başkan Şener'in adaylık için ikna edilmesi halinde ise Şener'in listesinde büyük oranda revizyon yapacağı da gelen bilgiler arasında. Şener'in şimdilik adaylık konusunda bir fikri olmadığı öğrenilirken başkanı ikna için girişimlerinde artarak sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler