Kombine al takımına destek çık

Süper Toto Süper Lig 2010- 2011 sezonunu 82 puanla kapatıp şampiyonluğu kıl payı kaçıran Trabzonspor’da yeni dönem kombine satışları başladı.Trabzonspor’un geçen dönem ki başarısını takviyeler ve yeni transferlerle sürdüreceği 2011- 2012 sezonu için kombi

Kombine al takımına destek çık

Süper Toto Süper Lig 2010- 2011 sezonunu 82 puanla kapatıp şampiyonluğu kıl payı kaçıran Trabzonspor’da yeni dönem kombine satışları başladı.

Trabzonspor’un geçen dönem ki başarısını takviyeler ve yeni transferlerle sürdüreceği 2011- 2012 sezonu için kombine satışları bu hafta başladı. Geçen sezon şampiyonluğu averajla kaçıran Trabzonspor’da taraftarın da Lig TV protesto etmesiyle birlikte, bu yıl kombine satışlarında patlama yaşanması bekleniyor. Tabi sadece taraftarın almasıyla olmaz. Trabzonspor’a şampiyonluğa giden yolda destek gerek…

Haber61 tüm taraftarları olduğu gibi, Trabzon Valiliğini, Trabzon Belediyesini, KTÜ Rektörlüğünü, Trabzon Emniyetini, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını, Trabzon Borsasını, TOKİ’yi, Trabzon’daki sivil toplum örgütlerini, Trabzon’un zengin iş adamlarını, gerek siyasi gerekse spor camiasını, kısacası Trabzonspor için tüm Trabzonluları göreve çağırıyor.

Haydi Trabzonlular, her şey Trabzonspor için…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor