'Kolpacı, cepçi, menfaatçi Trabzonsporlular'

Trabzonspor’da hafta sonu yapılan olaylı Olağan Genel Kurul’un yankıları sürüyor.Kongrede yaşanan olaylarda darp edilen eski Trabzonspor yöneticisi ve Genel Kurul üyesi Mustafa Erdem Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

'Kolpacı, cepçi, menfaatçi Trabzonsporlular'

Trabzonspor’da hafta sonu yapılan olaylı Olağan Genel Kurul’un yankıları sürüyor.

Kongrede yaşanan olaylarda darp edilen eski Trabzonspor yöneticisi ve Genel Kurul üyesi Mustafa Erdem Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor kongresinde tam bir rezalet yaşandığını ifade eden Erdem “maalesef Trabzonspor bunların hiçbirini hak etmedi. Oradaki rezaleti bütün delegeler gördü. Eski başkanlarımız gördü. Onun dışında televizyonda bütün insanlar gördü. Kulübün ve Trabzonspor'un hiç hak etmediği şeyler oldu. Trabzonspor ve Trabzon şehrinin hiç hak etmediği şeyler oldu. Görünen kısımları var görünmeyen kısımlar var ben görünmeyen kısımlar içinde yer aldım. Görünen kısımları ibra edildi güya. Bence yasal değil hukuksuz. Hiç hakkı olmamasına rağmen kongreye 200-250 kişiye yakın adam sokuldu. Bunlar tamamen mantıksız bir şekilde kavga dövüş çıkarmak isteyen insanlar geldi. Yoksa kongrenin başlangıcı gayet iyiydi. İnsanlar bir hesaplaşma içinde değildi. Maalesef başaramadık. Bütün medyaya da Türkiye’ye de dünyaya da rezil olduk” dedi.

Mustafa Erdem açıklamalarını şöyle sürdürdü;

TRABZONSPOR’A BİR HUKUK DARBESİ YAPILMIŞTIR

Bu şehrin ismini hep güzel şeylerle anmak istiyoruz ama Hrant Dink’in öldürülmesi ile Ogün Samast’ın olayları ile Papazın öldürülmesi ile Trabzonspor kongresinde yaşanan tatsız olaylarla anılıyor üzülüyoruz. Ben şehir dışında yaşadığım için ben daha çok görüyorum ve üzülüyorum ama burada yaşayanlar bunu hak etmiyor. Maalesef bunun tek sorumlusu da mevcut başkandır. Arkadaşımız olmasına rağmen mevcut başkandır. Ama bu muhakkak hesap verecektir. Çünkü bu şehir Trabzonspor’un kuruluşundan bugüne kadar çok büyük sıkıntılar çekti. Bunlar bu kadar bu şehrin üstüne gelip Trabzonspor’a bu kadar kötülük etme hakkını nereden buluyorlar. Dolayısıyla Trabzon şehri kendisine gelmesi lazım. Bence geliyor, toparlanıyor. Eski arkadaşlarımız, büyüklerimiz, abilerimiz, eski yöneticiler bunun bilincindeler.  Belki bize bir takım darplar falan oldu ama benim için hiç önemli değil. Önemli olan Trabzonspor’a yapılan darbenin önüne geçilmesidir.  Burada Trabzonspor’a bir hukuk darbesi yapılmıştır. Hak etmeyen insanlar şuanda Trabzonspor’u yönetiyor.

BEN NUMARADAN TRABZONLU VE TRABZONSPORLU DEĞİLİM

Kongrede çok nahoş olan olaylardan biri de benim ve oğlumun darp edilmesi. İnsanlar kamera görüntülerini izlesin benim yaşan tarzım hak hukuk adaletin dışına çıkmaz. İnsanların hataları eksikleri olabilir ama Trabzonspor ve Trabzon şehri denildiği zaman ben onlar gibi numaradan Trabzon ve Trabzonsporlu değilim. Onların lisanı ile konuşuyorum. Şimdikilerin çoğu kolpacı, rantçı, menfaatçi, çıkarcı. Bizim hayatımız bunlarla mücadele ile geçti. İnsanlarında bunlara oy vermesinin nedeni kendilerini kandırılmış hissetmelerinden geliyor.

TRABZONSPOR ADI ALTINDA KUMAR MASALARINDA OTURUYORSUN

Kupa gelecek dediler, Fenerbahçe’den hesap soracağız dediler. Hiç alakası yok. Hani bu televizyonda asıyorlar, kesiyorlar, Fenerbahçe öyle yaptı, böyle yaptı diyorlar hiç alakası yok. Bugün ki başkan Fenerbahçe’ye saldırarak, Fenerbahçe’den kupayı geri alacağız diyerek oy aldı. Oysaki tam tersini yapıyor. Bize karşı şehire karşı Trabzonsporlulara karşı Fenerbahçe’yi asıyor kesiyor, onlar yanına geldi mi kedi oluyor.  Ben diyorum ki bize ve Trabzon’a böyle aslan kesiliyorsan Bağdat caddesinde tek başına dolan bakalım. Bir göster Trabzonsporluluğunu da bir görelim. Buraya geliyorsun Trabzonspor sevdalıları diyorsun, arkaya gidiyorsun Trabzonspor kulübü adı altında Lokeren’de kumar masalarında oturuyorsun. Bunu en yakın arkadaşların söylüyor. İstersen kamera görüntülerini de verelim. Böyle ucuz kahramanlık yok.

BUNLARI İNSANLAR YEMEZ

Sonra geleceksin Trabzon’a kongreye 200 kişi sokacaksın. Hiçbirinin Trabzonspor kongresinde oy kullanma hakkı yok. Balondan insanları dolduracaksın, tehdit edeceksin, korkutacaksın. Bunları bu insanlar yemez, ben hiç yemem. Bize darp edilmiş hiç önemli değil. Biz araştırdık, soruşturduk işlerimizi hukuki şekilde götürüyoruz. Zaten kendilerinden de şikâyetçi olduk. Ama önemli olan şu ben eski Trabzonspor yöneticisiyim. Daha öncede başımıza böyle işler geldi. Biz hiç bu konuda geri adım atmadık. Anlıyorum ki bu işin içerisinde başka işlerde var. Biz kongre salonuna kavgaya, kimse ile hesaplaşmaya gitmedik. Sadece delegeliğin bize vermiş olduğu yetkileri kullanmak istedik. Divan Başkanlığını kazandık, saydırdık, 1’e 3 önde olmamıza rağmen Divan Başkanlığını alamadık. Divan Başkanlığında oturan arkadaşlara bu işin hukuksuz olduğunu anlattık, söz vermelerine rağmen oturmaya devam ettiler.

BİZ KOLPACI, CEPÇİ SEVDALI DEĞİLİZ

Trabzonspor’u Genel Kurul’a getirmek için imza topladık, onları oylatamadık. Başka ne yapabilir ki onun deyimiyle Trabzonspor sevdalıları.  Biz böyle sevdalıyız. Kolpacı, cepçi sevdalı değiliz. Trabzonspor üzerinden menajerler aracılığı ile cebimize para atan sevdalılar değiliz. Bunların hesabı bir gün muhakkak sorulacak. Bir laf vardır, “Erzurum uzaksa meydanı yakındır” biz meydanın yakın olduğunu düşünüyoruz. Divan kurulundaki ve yönetimdeki arkadaşlar bu şehirde bu insanların karşısına nasıl çıkacaklar? Hiç utanmayacaklar mı? Hiç demeyecekler mi biz Trabzonspor’un ırzına geçtik, Trabzonspor’a tecavüz ettik? Hiç düşünmeyecekler mi? Bunların çoluk çocuğu yok mu? Bu kadar insanların birbirine yakın olduğu yerde bu kadar hukuksuz kanunsuz işler oluyor. Bu arkadaşlarımız ne yapar merak ediyorum yani. Bizi yüzlerce insan Türkiye’nin içinde dışından aradı. Ne oluyor? Savaş mı var orada diye.

BEN TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN PARASININ YENİLDİĞİNİ İDDİA EDİYORUM

Dün Trabzonspor’un hesaplarında bir takım usulsüzlüklerin olduğunu iddia ederek, gazetelerden ve internet medyasından aldığım belgeleri sunarak bu paraların araştırılmasını istedim. Ben delegeyim bu hakkı kendimde görüyorum. Trabzonspor’u ve bizi temsil edenlerin hukuksuz ve usulsüz işlerinin olduğunu iddia ederek hukuka başvurdum. Hukuki neticeyi bekleyeceğiz. 20 minyon liraya yakın futbolcu menajerlerine para verilmiş, kime verildiği meçhul. Bunların Avrupa ayaklarının ve bankaların araştırılmasını istedik. Acaba bu paralar bu insanlar aracılığı ile Trabzonspor’da bir takım insanların cebine mi gidiyor? Ben iddia ediyorum cebine giriyor. Ben Trabzonspor kulübünün parasının yenildiğini iddia ediyorum. Bu bilgileri bize veren en yakınındaki insanlar. Dolayısıyla bir delege olarak bunları sormak benim en doğal hakkım.

EN BÜYÜK ŞİKE 19 MAYIS SPOR SALONUNDA YAPILMIŞTIR

En büyük şike 19 Mayıs spor salonunda yapılmıştır. Kendi içinde yaptığın şikenin hesabını soramazsan dışarda yapılanı sorma hakkın yoktur. Şuanda Trabzon şehri kandırılıyor. Yanlış yönetiliyor. Arada sırada da eski başkana, yöneticiye, futbolcuya rantçılar falan deyip gündem değiştiriyor. Oysaki Trabzonspor’u yönetenlerin görevi bu değil. Adil hukuk çerçevesinde adil, şeffaf bir kulüp yönetmeleri lazım. Bence her tarafı pislik, her tarafı çamur, hiçbir yeri görünmeyen bir şekilde yönetiliyor. Kesinlikle bunun hesabı kim olursa olsun sorulacaktır. Biz yöneticilik yaptığımız dönemde evlerimizi arabalarımızı Trabzonspor için bankalara ipotek ederken bugün ki insanlar Trabzonspor’dan para götürmenin yollarını arıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Yapanları da en kısa zamanda hukuka teslim edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor