Köln Borussia Dortmund'u devirdi

Almanya Bundesliga'nın 17. haftasında Köln sahasında Borussia Dortmund'u ağırladı. Maçın büyük bölümünü 1-0 öne götüren Dortmund son dakikalarda gelen gollere engel olamadı ve müsabaka 2-1 Köln üstünlüğü ile sona erdi. Dortmund'un üstünlük sayısını 18. da

Köln Borussia Dortmund'u devirdi

Almanya Bundesliga'nın 17. haftasında Köln sahasında Borussia Dortmund'u ağırladı.

Maçın büyük bölümünü 1-0 öne götüren Dortmund son dakikalarda gelen gollere engel olamadı ve müsabaka 2-1 Köln üstünlüğü ile sona erdi.

Dortmund'un üstünlük sayısını 18. dakikada Sokratis kaydederken ev sahibi buna 83. dakikada Simon Zoller ile yanıt verdi. 90'da sahneye çıkan Anthony Modeste de takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Alınan yenilgi sonucunda Dortmund 38 puanda kalırken Köln puanını 24'e yükseltti. Ligde gelecek hafta Dortmund deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile karşılaşacak. Köln ise evinde Stuttgart'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor